وانیل فرانسوی می تواند عطر و طعمی باشد که بیشتر در بستنی می بینید ، اما همچنین می تواند یک نوشیدنی قهوه خوشمزه درست کند. شیر بخارپز مخملی را با یک دانه کامل وانیل ترکیب کرده و با شکر کاپوچینوی قهوه ای بپاشید ، که فقط می تواند جوراب های شما را بشکند.
تهیه و سفارشی سازی این دستورالعمل کاپوچینوی وانیلی فرانسوی آسان است. همچنین مقرون به صرفه تر از رفتن به یک کافه محلی است. نوش جان!
وانیل فرانسوی چیست؟
قبل از اینکه به دستور غذا بپردازیم ، بیایید لحظه ای از آن نسخه پشتیبان تهیه کنیم. به هر حال وانیل فرانسوی به چه معناست؟ این دانه وانیل نیست – وانیل ، مانند قهوه ، فقط در چند قسمت خاص از جهان مانند ماداگاسکار رشد می کند – و به خصوص فرانسوی نیست.
همانطور که همه می دانند بستنی وانیلی فرانسوی به مراتب بهتر از بستنی وانیلی معمولی است. این غنی تر ، نرمتر و خامه ای تر است – به لطف یک ماده خاص! این راز این است: بستنی وانیلی فرانسوی حاوی زرده تخم مرغ است. از این رو بافت خامه ای و رنگ زرد روشن است.
اگرچه می توانید نوشیدنی های بسیار خوشمزه قهوه را با تخم مرغ درست کنید ، ما کاپوچینوی وانیلی فرانسوی خود را با زرده تخم مرغ درست نمی کنیم. در عوض ، ما یک وانیل خامه ای وان را فقط با اشاره ای به شکر قهوه ای درست می کنیم. بستنی نیست اما خیلی خوبه!

کاپوچینو وانیلی فرانسوی
این کاپوچینو وانیلی فرانسوی با بستنی درست نمی شود ، اما یک غذای شیرین و خامه ای است که می تواند به راحتی جای دسر مورد علاقه شما را بگیرد. استفاده از یک دانه کامل وانیل عطر و طعم لذیذی می بخشد و پاشیدن با شکر قهوه ای و دارچین آن را از بالا می گیرد!
-
دستگاه اسپرسو (یا قهوه ساز)
-
صفحه
-
اجاق گاز
-
فنجان قهوه
-
هم بزنید ، بخار بخور یا همزن بزنید
- 2 عکسها اسپرسو یا … یک فنجان قهوه داغ
- ¾ جام شیر
- 1 وانیل غلات کامل یا 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 قاشق چایخوری شکر قهوهای
- دارچین ساییده شده
-
قهوه خود را درست کنید اگر دو بار قهوه اسپرسو بکشید ، بهترین طعم را خواهید داشت ، اما قهوه کاملاً دم کرده نیز خوشمزه است.
-
شیر خود را گرم کنید. شیر را در قابلمه بریزید و اجاق را روی حرارت متوسط قرار دهید. لوبیای وانیل را اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا شیر نسوزد. وقتی شیر شروع به حباب زدن کرد ، آن را از روی حرارت برداشته و دانه های وانیل را بردارید.
-
شیر خود را کف کنید. با استفاده از همزن یا چوب بخار ، شیر را کف کنید تا اندازه آن دو برابر شود.
-
اسپرسو یا قهوه را در فنجان خود بریزید. سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.
-
شیر را اضافه کنید و روی آن را با یک قاشق کف شیر اضافه کنید. کمی دارچین بپاشید و از کاپوچینوی وانیلی فرانسوی خود لذت ببرید!
ما درک کردیم: دانه های کامل وانیل می توانند بسیار گران باشند. از آنجا که بیشتر وانیل جهان در یک جزیره (ماداگاسکار) رشد می کند ، قیمت ها می توانند نوسانات شدیدی داشته باشند. برای یک نوشیدنی با قیمت مناسب تر ، می توانید عصاره وانیل یا حتی عصاره وانیل تقلیدی را جایگزین کنید.
کالری: 120کیلو کالری
نکات آشپزی
این یک دستور العمل بسیار ساده است و بیشتر گزینه هایی که می توانید انتخاب کنید به موارد دلخواه و وسایلی که در خانه دارید بر می گردد. در اینجا چند نکته سریع آورده شده است که به شما کمک می کند کاپوچینوی وانیل فرانسوی را از رویاهای خود بسازید!
قهوه یا اسپرسو؟
کاپوچینوی سنتی با اسپرسوی تازه درست می شود ، بنابراین اگر یک کاپوچینوی وانیلی اصیل فرانسوی می خواهید ، توصیه می کنیم دستگاه اسپرسو خود را بیرون بیاورید. طعم جسورانه و غنی اسپرسو با شیر صاف وانیل و نوعی شیرینی کاملاً مطابقت دارد. اما اگر دستگاه اسپرسو (یا قابلمه موکا) ندارید ، ناامید نشوید!
قهوه ای که به صورت قطره ای ، ریخته یا کوریگ درست می شود خوب عمل می کند – به شرطی که آن را قوی کنید. این نوشیدنی طعم های زیادی دارد و احتمالاً دوست ندارید قهوه آن را بزنید. این به خود شما بستگی دارد! اگر عطرهای خیلی قهوه را دوست ندارید ، قهوه خود را همانطور که دوست دارید درست کنید.

آن را حتی بیشتر انحطاطی کنید
آیا می خواهید کاپوچینو وانیلی فرانسوی خود را به یک درمان حتی خوشمزه تر تبدیل کنید؟ می توانید نصف یا نیمه یا خامه سنگین به مخلوط اضافه کنید! با نگه داشتن مقدار کل مایعات به صورت یکسان ، بخشی یا کل شیر را با خامه جایگزین کنید. نوشیدنی شما بسیار غنی خواهد بود – درست مانند بستنی وانیلی فرانسوی.
افکار نهایی
وقت شروع آشپزی است! امیدواریم شما هم مثل ما این دستورالعمل کاپوچینوی وانیلی فرانسوی را دوست داشته باشید. تهیه آن فقط با چند ماده اولیه آسان است و برای یک بعد از ظهر طولانی یک انتخاب عالی است. شاید دیگر هرگز نخواهید به کافه برگردید!
بازخوانی های مرتبط:
تصویر پیشنهادی: WronaART ، Shutterstock