اگر رژیم کتو را دنبال می کنید ، باید بدانید که چگونه می توانید از نوشیدنی مورد علاقه خود لذت ببرید. رژیم کتو بر غذاهای پرچرب و کم کربوهیدرات تأکید دارد ، که ممکن است شامل قهوه باشد – اگر به درستی انجام شود. ما بهترین روش تهیه قهوه کتو را با استفاده از مواد ساده به شما نشان خواهیم داد.
در اینجا دستورالعمل ساده ما برای قهوه با کتو ، به علاوه برخی نکات و تغییرات در تهیه آن آورده شده است. در پایان برخی از نکات چشایی را دنبال کنید!

قهوه یخ زده ساده کتو
تهیه قهوه یخی با کتو آسان است ، به شرطی که از شیرین کننده ها خودداری کنید. قهوه غلیظ درست کنید ، آن را با یخ بپوشانید و شیر کامل یا خامه به آن اضافه کنید. سپس ادویه ها و عصاره های مورد علاقه خود را برای طعم شگفت انگیز مخلوط کنید!
تجهیزات
-
قهوه ساز
-
شیشه بالا
-
قاشق
عناصر
- 1 جام قهوه دم کرده
- 2.5 قاشق غذاخوری خامه پخت و پز
- 1 جام تکه های یخ قهوه
- نیشگون دارچین
- 0.5 قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستورالعمل ها
-
با استفاده از روش دم آوری مورد علاقه خود یک فنجان قهوه درست کنید. ما به دلیل داشتن طعم شیرین و شیرین ، دم کرده سرد را دوست داریم ، اما می توانید قهوه را با دستگاه پرس فرانسه ، دستگاه سرریز یا قطره قطره درست کنید و سپس آن را برای چند دقیقه خنک کنید.
-
یک لیوان را با مکعب های یخ پر کنید. مکعب های قهوه یخی – که توسط انجماد زمین قهوه در یک سینی یخ درست می شود – به شما کمک می کند تا از خیساندن نوشیدنی خود جلوگیری کنید.
-
قهوه سرد را روی تکه های یخ بریزید. خامه سنگین ، دارچین و عصاره وانیل را اضافه کنید.
-
قهوه خود را با کتو مخلوط کنید و لذت ببرید!
تغذیه
کالری: 130کیلو کالری
بهترین روش های پخت و پز
تهیه قهوه سرد با طعم عالی کمی پیچیده تر از ریختن قهوه روی یخ است. برای بهترین طعم و مزه شما قهوه غلیظ اما تلخ می خواهید. تکه های یخ که در فنجان شما ذوب می شوند ، به آرامی نوشیدنی را خیس می کنند ، و نسبت قهوه و آب را از بین می برند. به همین دلیل است که ما دوست داریم مکعب های قهوه را روی یخ در فریزر نگه داریم – نوشیدنی های سرد و بدون آب اضافی!
بهترین روش برای تهیه قهوه سرد ، دم کرده سرد است. این قهوه با خیساندن درشت آسیاب شده در دمای اتاق یا آب سرد به مدت حداقل 16 ساعت تولید شده است ، این قهوه نرم ، کمی شیرین و فوق العاده خوشمزه است. گزینه عالی دیگر ، قهوه سرد به سبک ژاپنی است که با تهیه مستقیم قهوه داغ روی یخ تهیه می شود. اگر شما یک Chemex یا آبجوسازی دیگری دارید ، کار آن آسان و بسیار سریعتر است.
طعم دهنده های قهوه دوستدار کتو
ضمن پرهیز از شکر ، می توانید هر نوع طعم دهنده را به قهوه کتو اضافه کنید. ادویه هایی مانند دارچین ، جوز هندی و زردچوبه مخلوط آسان و بدون کربوهیدرات هستند. کرم های قهوه با طعم شیرین نشده می توانند گزینه مناسبی باشند و همیشه می توانید کمی خامه زده شده اضافه کنید. اگر طعم شیرین تری می خواهید ، می توانید یک شیرین کننده بدون قند مانند استویا را امتحان کنید.
افکار نهایی
امیدواریم از این دستور ساده قهوه کتو یخ زده لذت ببرید! قهوه خامه ای و خنک ، یک غذای عالی و مناسب برای تابستان است و اگر رژیم کتوژنیک دارید نیازی به ترک آن ندارید. شکر کربوهیدرات اصلی است که اکثر مردم در قهوه خود می گذارند ، بنابراین اگر از مواردی مانند شکر قهوه ای و کرم های شیرین پرهیز می کنید ، می توانید از ظاهر خود لذت ببرید.
همچنین مشاهده کنید: