دستورالعمل خامه ای Horchata Latte (چاشنی و شیرین)

لاته ترب کوهی با برنج و دارچین

اگر هرگز لاته را امتحان نکرده اید ، به طور جدی درمان خواهید شد. این نوشیدنی خامه ای از اسپانیا می آید ، اما امروزه نوشیدنی محبوب آمریکای لاتین است. با خیساندن و مخلوط کردن برنج و آب ، یک دسته بزرگ را بزنید. سپس برای تهیه یک نوشیدنی شیر کافئین دار ، کمی اسپرسو یا قهوه غلیظ اضافه کنید.

برای شروع آماده اید؟ سرامیک لاته به راحتی آماده می شود و بسیار راضی کننده است. این ممکن است فقط نوشیدنی مورد علاقه شما باشد!

جدا کننده 4

تب چیست؟

قدمت هورچا به اسپانیا از قرن سیزدهم باز می گردد. این یک نوشیدنی خامه ای و شیرین است که با خیساندن ، آسیاب کردن و سپس شیرین سازی دانه تهیه می شود. در اسپانیا ، سرخک ها با آجیل ببر درست می شوند ، اما در آمریکا قاعده آن معمولاً برنج سفید است. همچنین دارچین را پیدا خواهید کرد که یک فنجان کلاسیک هورای مکزیکی را چاشنی می کند.

امروز ما در حال تبدیل سرخس ها به سرخک های لاته هستیم. مدتی پیش می توانید یک دسته بزرگ از سرخس درست کنید و آن را در یخچال نگهداری کنید. یک اسپرسو برای یک لاته یخ فوری اضافه کنید!


لاته ترب کوهی با برنج و دارچین

خامه ای هورچاتا لاته

هورچاتا نوشیدنی محبوب مکزیکی است که با برنج ، شیر و دارچین تهیه می شود. این غذا اغلب به صورت مستقیم سرو می شود ، اما می توانید با یک تکه اسپرسو خوشمزه آن را به هاتا لاته تبدیل کنید. خامه ای ، شیرین و کمی تند – چه چیزی را دوست ندارد؟

زمان آماده شدن 10 دقایق

خیساندن وقت 4 ساعت

کل زمان 4 ساعت 10 دقایق

البته نوشیدنی

آشپزخانه مکزیکی

بخشها 4 نوشیدنی (ها)

کالری 130 کیلو کالری

تجهیزات

  • کاسه ی بزرگ

  • بلندر با سرعت بالا

  • دستگاه اسپرسو

  • 4 لیوان بلند

عناصر

  • 1 جام برنج سفید دانه بلند
  • 2 فنجان ها اب
  • 1.5 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 3 فنجان ها شیر
  • ¼ جام قند برای امتحان
  • 4 عکسها اسپرسو یا 1 فنجان قهوه غلیظ
  • 3 فنجان ها تکه های یخ

دستورالعمل ها

  • در کاسه بزرگ خود برنج سفید و آب را ترکیب کنید. بگذارید برنج حداقل 4 ساعت ، اما ترجیحاً یک شب ، در یخچال خیس بخورد.

  • برنج و آب خیسانده را در مخلوط کن پرسرعت خود بریزید. سپس دارچین ، وانیل ، شیر و شکر را اضافه کنید. دو تا سه دقیقه مخلوط کنید تا بافت کاملاً یکدست شود.

  • پوزه خود را از یک صافی ریز مش ، فیلتر کاغذ قهوه یا پارچه پنیر بریزید. با این کار تکه های سخت برنج صاف می شود.

  • چهار لیوان را با یخ پر کنید و عکس های اسپرسو خود را بیرون بیاورید. اگر ترجیح می دهید قهوه غلیظ درست کنید.

  • گلدان را روی یخ بریزید ، آن را بین چهار لیوان تقسیم کنید. به هر فنجان یک فنجان اسپرسو اضافه کنید و نوشیدنی خود را امتحان کنید. اگر به اندازه کافی شیرین نیست ، کمی شکر اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید. از هورته لاته خامه ای خود لذت ببرید!

یادداشت

اگر نمی خواهید همزمان از چهار لاته لذت ببرید ، توصیه می کنیم که کر را زودتر از موعد درست کنید و آن را در یخچال نگه دارید. پس مانده های خود را در یک ظرف ضد هوای ذخیره کنید – یا سعی کنید آنها را در سینی یخ منجمد کنید!

تغذیه

کالری: 130کیلو کالری

جدا کننده 2

افکار نهایی

در اینجا این است: پیچ و تاب مکزیکی غیر معمول در یک لاته کلاسیک. لاته هورچا که با برنج و دارچین درست می شود ، یک نوشیدنی سرگرم کننده و خوشمزه است که به طرز شگفت انگیزی تهیه آن آسان است. می توانید از هر نوع شیر استفاده کنید – بادام گزینه خوبی و مغزدار است – و هرچه می خواهید شیرین کنید.

بازخوانی های مرتبط:


اعتبار تصویر ارائه شده: Guajillo studio، Shutterstock

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *