دستورالعمل خامه ای لاته اسپانیایی (مراحل ساده)

شیر لاته اسپانیایی و اسپرسو

اسپانیایی ها به عشق خود به قهوه غلیظ معروف هستند و نسخه لاته آنها همانقدر قوی است که انتظار دارید. لاته اسپانیایی خامه ای ، اسپرسو روغنی و شیرین است ، البته نه به اندازه لاته آمریکایی که با شربت طعم دار درست می شود.

برای امتحان این پیچ و تاب لاته نیازی به پرواز به اسپانیا ندارید! ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه با استفاده از تجهیزات و موادی که در اختیار دارید ، لاته اسپانیایی عالی را در خانه درست کنید. برای یک نوشیدنی خوشمزه اسپانیایی آماده شوید!

جدا کننده 4

Latte اسپانیایی چیست؟

لاته سنتی اسپانیا نسبت قهوه غلیظ به شیر گرم نسبت 1: 1 دارد. معمولاً با شکر سفید یا شیر تغلیظ شده شیرین شده شیرین می شود. اگر تا به حال از کافی شاپ کوبایی لذت برده اید ، لاته اسپانیایی بسیار شبیه به آن است.

یک تفاوت اساسی با انواع دیگر لاته این است که لات های اسپانیایی از شیر سوخته به جای شیر سوخته استفاده می کنند. لاته کلاسیک همچنین حاوی حدود ⅔ شیر و sp اسپرسو است ، بنابراین نسبت کمی متفاوت است.


شیر لاته اسپانیایی و اسپرسو

لاته معتبر اسپانیایی

خامه ای و شیرین با اسپرسوی بسیار پررنگ ، لاته اسپانیایی پیچ و تاب خوشمزه ای روی یک لاته کلاسیک است. برای تهیه این نوشیدنی دلپذیر به تجهیزات و مواد خاصی احتیاج ندارید!

زمان آماده شدن 3 دقایق

زمان پخت و پز 4 دقایق

کل زمان 7 دقایق

البته نوشیدنی

آشپزخانه اسپانیایی

بخشها 1 شیر

کالری 50 کیلو کالری

  • دستگاه اسپرسو

  • یک گلدان کوچک

  • ماده کف کننده برای شیر یا هم زدن

  • یک لیوان کوچک

  • 2 عکسها اسپرسو یا 1/2 فنجان قهوه غلیظ
  • 3 اونس شیر
  • 1 قاشق چایخوری شکر سفید یا 1.5 قاشق چای خوری شیر تغلیظ شده شیرین شده
  • دارچین ، پودر کاکائو یا پودر اسپرسو اختیاری
  • با استفاده از دستگاه اسپرسو یا قابلمه اجاق گاز اجاق گاز دو عکس اسپرسو بکشید. همچنین می توانید ½ یک فنجان قهوه غلیظ درست کنید.

  • شیر را در قابلمه کوچک روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. شما می خواهید شیر سوزانده شود ، جوش نیاید ، بنابراین نگذارید جوش بیاید. مرتب هم بزنید تا شیر نسوزد.

  • هنگامی که شیر داغ شد ، آن را با کفگیر یا همزن کف کنید.

  • اسپرسو یا قهوه را به فنجان خود اضافه کنید. شکر سفید یا شیر تغلیظ شده خود را مخلوط کنید. سپس شیر کف دار را روی آن بریزید.

  • در صورت تمایل می توانید غذاهای جانبی مانند دارچین آسیاب شده ، پودر کاکائو یا پودر اسپرسو را اضافه کنید. سپس از لاته خوشمزه اسپانیایی خود لذت ببرید!

کالری: 50کیلو کالری

جدا کننده 2

تغییرات لاته اسپانیایی

شما دستور ساده را دیده اید ، اما چگونه می توانید آن را مطابق میل خود تنظیم کنید؟ در اینجا چند نکته آسان آورده شده است!

شیر

اسپانیایی ها معمولاً از شیر کامل در لاته استفاده می کنند ، اما این بدان معنا نیست که باید! کالری موجود در این نوشیدنی عمدتاً از طریق شیر تأمین می شود ، بنابراین جایگزینی شیر کامل به جای گزینه ای کم کالری یا غیر لبنی ممکن است مناسب رژیم شما باشد.

شکر قهوه ای و لاته
اعتبار تصویر: Unsplash

شیرین کننده ها

شکر سفید یا قهوه ای به راحتی در لاته گرم مخلوط می شود. در اسپانیا می توانید یک کاسه کوچک شکر در کنار لاته خود سرو کنید تا بتوانید هر مقدار که می خواهید اضافه کنید. اما می توانید شیر تغلیظ شده شیرین شده را نیز امتحان کنید که نوعی شیر غلیظ است که بسیار شیرین است. مانند قهوه ویتنامی ، لاته اسپانیایی ممکن است برای تغذیه اضافی خامه شیرین و غنی ، شیر تغلیظ شده را شیرین کرده باشد.

لاته شیر جو دو سر

قهوه

اسپانیا ، مانند بیشتر اروپا ، تقریباً منحصراً اسپرسو می نوشد ، بنابراین برای معتبرترین لاته اسپانیایی می خواهید دستگاه اسپرسو خود را بیرون بیاورید. برای تهیه قهوه غلیظ می توانید از قابلمه موکا ، دستگاه اسپرسو قابل حمل یا حتی AeroPress نیز استفاده کنید. اگر اسپرسو ندارید ، می توانید از دستگاه قطره ای یا Keurig استفاده کنید. ما توصیه می کنیم قهوه دم کرده خود را تقریباً با اسپرسو قوی کنید!

تقسیم کننده 5

خلاصه کردن

اکنون وقت آن است که به آنجا بروید و آشپزی را شروع کنید! ما امیدواریم که این دستور ساده لاته اسپانیایی ، پر از نکات و دستورالعمل های پخت و پز ، به شما در ساخت کافئین به سبک سبک کمک کند. یک لاته خوشمزه را برای تعطیلات اروپا در یک لیوان به هم بزنید!

بازخوانی های مرتبط:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *