اگر اسپرسو را در یک کافه ایتالیایی سفارش دهید ، ممکن است تعجب کنید که یک پوست لیمو را در بشقاب سرو کنید. ماجرای این قطعه مرکبات چیست و باید با آن چه کار کنید؟
این داستان مرموز اسپرسوی پوست لیمو است! ما همه چیز را درباره افسانه های پشت این تزیین اسپرسو غیر منتظره به شما خواهیم گفت ، به علاوه چند پیشنهاد به شما ارائه خواهیم داد!
پوست لیمو اسپرسو از کجا می آید؟
چندین نظریه در پشت این سنت وجود دارد و دشوار است بگوییم که درست است. یک نظریه کلی این است که کافه ها این کار را برای پنهان کردن عکس های اسپرسو که بد گرفته شده اند شروع کرده اند. اگر آب خیلی گرم باشد یا لوبیا تازه نباشد ، اسپرسو می تواند طعم ترش ناخوشایندی داشته باشد. افزودن لیمو می تواند این طعم را با اسید بیشتری بپوشاند!
افسانه دیگر این است که از لیمو به عنوان ضد عفونی کننده خام در زمان های بهداشت کمتر استفاده می شده است. اگر برای شستن این لیوان به آب و صابون دسترسی نداشته اید ، به هر حال از نظر تئوری اسید موجود در پوست لیمو می تواند از بیماری جلوگیری کند.
نظریه دیگری ادعا می کند که تعداد زیادی لیمو در ایتالیا وجود دارد که فقط یک خوراکی ارزان قیمت است. اما شما با این تزیین چه می کنید؟
با این پوست لیمو چه کاری باید انجام دهید؟
پوست لیمو پر از روغن طبیعی است که وقتی آن را برگردانید از آن خارج می شود. ایده این است که پوست لیمو را برگردانید و سپس روغن ها را روی لب لیوان خود بمالید. این باعث می شود رایحه ای از لیمو سبک که در حین نوشیدن اسپرسو خود خواهید چشید – چیزی شبیه لبه شور مارگاریتا. که ما را به این س biggerال بزرگتر سوق می دهد: آیا پوست لیمو اسپرسو شما را بهتر می کند یا بدتر؟
آیا پوست لیمو اسپرسو را بهبود می بخشد؟
اینکه آیا افزودن پوست لیمو به اسپرسو فکر خوبی است یا نه به جوانه های چشایی بستگی دارد. بسیاری از باریستاها از تصور از بین بردن یک گل مرکبات کاملاً کشیده به لرزه می افتند ، و اگر اهل پاک سازی اسپرسو هستید ، ممکن است موافقت کنید. اما اگر کمی در مورد طعم های قهوه خود تجربی باشید ، یک لیمو پاپ روشن می تواند همین باشد!
نکته ای که باید به خاطر داشته باشید این است که لیموها با اسپرسوی معمولی بهترین عملکرد را دارند. لیموها می توانند شیر و خامه بریزند ، بنابراین اگر یک و نیم یا نیمه اسپری یا شیر به اسپرسوی صبح خود اضافه کنید ، ممکن است بخواهید از پوست لیمو صرف نظر کنید.
افکار نهایی
دفعه بعدی که یک لیمو پیچ خورده را در لبه اسپرسوی خود پیدا کردید ، می دانید چه کاری باید انجام دهید! این که آیا سنت اسپرسوی پوست لیمو شروع به پنهان کردن قهوه دم نکرده ، ضدعفونی کردن فنجان ها یا فقط به عنوان یک تزئین می کند ، می توانید از میوه مرکبات پاپ لذت ببرید! تصفیه کنندگان اسپرسو احتمالاً آن را نادیده می گیرند ، اما اگر شما از نوع ماجراجو هستید ، چرا اسپرسوی پوست لیمو را امتحان نمی کنید؟
بازخوانی های مرتبط: