خانگی Starbucks Juniper Latte (دستور غذا و عکس ها)

لاته ارس کاج

Starbucks Juniper Latte با الهام از عطر و بوی خاردار درختان کریسمس ، یک پیشنهاد فصلی مرکبات و تازه است. اما اگر ماه دسامبر نیست یا استارباکس محلی آن را نمی پوشد ، چگونه می توانید این نوشیدنی بسیار خوشمزه را امتحان کنید؟

ساختن لاته ارس در خانه از آنچه فکر می کنید آسان تر است! شما به یک ماده غیرمعمول – توت درخت ارس – احتیاج دارید ، اما اگر از عهده این کار برآیید ، این لاته خوشمزه در عرض چند دقیقه جمع می شود. آماده شوید تا نوشیدنی مورد علاقه جدید خود را امتحان کنید!

جدا کننده 4

Starbucks Juniper Latte چیست؟

Starbucks Juniper Latte یک گیاه گیاهی و مرکباتی است که عطر و طعم ارس درخت کاج را با رایحه ادویه جات ترشی جات و نارنجی ترکیب می کند. در استارباکس این ظرافت فصلی را مشاهده خواهید کرد که با اسپری “قند مرکبات کاج” تزئین شده است ، اما در خانه ما ترجیح می دهیم با پوست پرتقال ، یک شاخه درخت ارس چسبیده و یا شکر قهوه ای کلاسیک بپاشیم.

ساده ترین راه برای افزودن عطر و طعم درخت عرعر به لاته ، شلاق زدن شربت سریع ارس است. از آنجا که برخی از توت های ارس سمی ، تلخ یا مناسب برای مصرف نیستند ، توصیه نمی کنیم بدنبال غذا در حیاط خانه خود بگردید. شما می توانید شیشه های توت خوراکی خوراکی را به صورت آنلاین یا در فروشگاه های مواد غذایی مخصوص خریداری کنید. سپس میوه را با آب ، شکر ، ادویه جات و پوست پرتقال آماده کنید. می توانید این شربت را در تمام زمستان در کوکتل و نوشیدنی های قهوه استفاده کنید!


لاته ارس کاج

خانگی استارباکس جونیپر لاته

Starbucks Juniper Latte یک نوشیدنی خامه ای غیرمعمول است که با توت درخت عرعر ، هل و پوست پرتقال ، به علاوه اسپرسو و شیر کلاسیک تهیه می شود. این نوشیدنی در دسامبر یا ژوئیه نیز به همان اندازه خوشمزه است و هر مهمان را تحت تأثیر قرار می دهد.

زمان آماده شدن 5 دقایق

زمان پخت و پز 5 دقایق

وقت شربت 30 دقایق

کل زمان 40 دقایق

البته نوشیدنی

آشپزخانه آمریکایی

بخشها 1 شیر

کالری 140 کیلو کالری

تجهیزات

  • دستگاه اسپرسو ، قابلمه موکا یا قهوه ساز

  • یک گلدان کوچک

  • بخار شیر (یا ماهیتابه و هم زدن)

  • شیشه یا وان ضد آب

  • شیشه لاته بلند

عناصر

شربت عرعر

  • 1 شیشه انواع توت های خوراکی 1.3-1.6 اونس
  • 2 غلافهای کامل هل
  • مراسم یک پرتقال کوچک در قطعات بزرگ
  • ½ جام شکر سفید
  • ½ جام اب

شیر ارس

  • 1.5 قاشق چایخوری شربت ارس برای امتحان
  • 2 عکسها اسپرسو یا … یک فنجان قهوه کاملاً دم کرده
  • 8 اونس شیر هر نوعی
  • شاخه پوست پرتقال و ارس تزیین اختیاری

دستورالعمل ها

شربت ارس درست کنید.

  • مواد شربت را در یک قابلمه کوچک ترکیب کنید.

  • دم کرده ، مرتباً هم بزنید و به مدت 15 دقیقه آن را بپزید.

  • اجازه دهید شربت کاملاً خنک شود و آن را از طریق الک خوب بریزید.

  • شربت ارس خود را در ظرف ضد هوای داخل یخچال نگهداری کنید.

یک لاته ارس درست کنید.

  • با استفاده از دستگاه اسپرسو یا قابلمه موکا دو عکس اسپرسو بارگیری کنید. اگر ترجیح می دهید می توانید به جای آن قهوه غلیظ درست کنید.

  • شیر خود را با استفاده از بخار بخار یا بخار بخار مستقل بخارپز کنید. همچنین می توانید شیر را در ظرف روی اجاق گاز گرم کنید و سپس آن را هم بزنید یا تکان دهید تا کف آن شود.

  • اسپرسو را در لیوان لاته خود بریزید. شربت ارس را اضافه کرده و با شیر بخار پز شده آن را تمام کنید. روی آن را با یک شاخه درخت عرعر ، پوست پرتقال تزئین کنید و یا شکر قهوه ای بپاشید.

تغذیه

کالری: 140کیلو کالری

کلمه کلیدی درخت عرعر لاته ، استارباکس لاستیک ارس

جدا کننده 1

افکار نهایی

آیا آماده تهیه یک نوشیدنی غیر معمول و خوشمزه هستید؟ Juniper Latte با الهام از نسخه ای که می توانید به صورت فصلی در استارباکس پیدا کنید ، ترکیبی از عطر و طعم تازه توت درخت ارس با میوه مرکبات ، ادویه جات ، شیر خورشتی و اسپرسو است. این لاته در هر زمان از سال جوراب های شما را می شکند!

همچنین مشاهده کنید:


اعتبار تصویر ارائه شده: Rima Bondarenko، Shutterstock

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *