دستگاه اسپرسو در قلب کافه های دنیا قرار دارد. این نمادی از تخصص فنی و نوآوری و همچنین ارائه هنر تهیه قهوه خوب است.
اولین نمونه اولیه ماشین اسپرسو را می توان در اواخر قرن نوزدهم جستجو کرد. با گذشت بیش از 130 سال ، فن آوری اسپرسو از راه های اساسی تغییر و تحول یافته است. دستگاه های امروزی از فناوری مدرن دیگ بخار ، استخراج دقیق کنترل شده دیجیتالی و سطح کنترل فزاینده ای برای باریستاها برخوردار هستند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی تغییر دستگاه های اسپرسو ، به ویژه در قرن 21 ، من با دو سفیر مارک Dalla Corte ، Cole Torode و Fabrizio Sension Ramirez صحبت کردم. ادامه مطلب را بخوانید تا بفهمید چه چیزی به من گفتند.
ممکن است بیشتر دوست داشته باشید مقاله ما در مورد نحوه کار دستگاه های اسپرسو

تاریخچه مختصری از دستگاه اسپرسو
کافه ها در سراسر اروپا در قرن نوزدهم بسیار محبوب بوده اند ، اما مشتریان مجبور شده اند مدتی برای نوشیدنی های خود صبر کنند. با گذشت زمان ، مخترعین به دنبال راهی برای کارآمدتر کردن فرآیند بودند. در آن زمان ، قدرت بخار هنوز در کل قاره غالب بود ، و بنابراین به طور طبیعی ، اینجا بود که آنها تمرکز می کردند.
در سال 1884 ، آنجلو موریوندو چیزی مشابه نمونه اولیه دستگاه اسپرسو را به ثبت رساند. با استفاده از یک دیگ بخار آب را از طریق یک واشر قهوه با فشار حدود 1.5 بار فشار می دهد ، در حالی که دیگ بخار دوم واشر را شستشو می دهد و استخراج آن را کامل می کند.
موریوندو هرگز نمونه اولیه خود را به بازار عرضه نکرد ، اما در اوایل دهه 1900 بر اساس مخترع لوئیجی بزرز ساخته شد. Bezzera با استفاده از شعله آزاد دمای پخت را به حدود 90 درجه سانتی گراد (195 درجه فارنهایت) کاهش داد ، اما حفظ درجه حرارت ثابت دشوار بود.
در سال 1903 ، Desiderio Pavoni حق ثبت اختراع دستگاه Bezzera را خریداری کرد و اولین شیر تسکین فشار و لوله بخار را معرفی کرد. سه سال بعد ، در نمایشگاه میلان ، پاویونی برای اولین بار دستگاه را معرفی کرد و از اختراع “قهوه اسپرسو” – به این دلیل که “در آخر ساخته شد” نام گرفت ، خبر داد.
در دهه های بعدی ، رقبا وارد بازار می شوند ، اما فشار دستگاه هنوز به 1 تا 2 بار محدود می شود. تنها در سال 1947 بود که آشیل گاگیا سیستمی را ایجاد کرد که آب تحت فشار دیگ بخار را به یک استوانه منتقل می کرد. باریستا همچنین می تواند با استفاده از یک اهرم فشار بیشتری ایجاد کند و آن را به 8 تا 10 بار افزایش دهد.
در سال 1961 ، ارنستو والنته یک پمپ موتوری وارد دستگاه کرد که در هنگام استفاده از آب شبکه فشار را حفظ می کند و بدین ترتیب دستگاه اسپرسو مدرن متولد می شود.

دستگاههای اسپرسو چگونه در قرن 21 تغییر کرده اند؟
توسعه دستگاه های اسپرسو طی دو دهه اخیر در چهار زمینه اصلی ظهور یافته است: فن آوری دیگ بخار ، کنترل جریان ، اتوماسیون و طراحی بیشتر.
ما در زیر چند جزئیات بیشتر در مورد هر یک از این دسته ها اضافه کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب بروید.
انقلاب دیگ بخار
دیگهای بخار از اوایل قرن گذشته یکی از محورهای اصلی توسعه دستگاههای اسپرسو بوده است. دستگاه های تک دیگ بخار در اوایل قرن بیست و یکم شناخته شده بودند و معمولاً حاوی یک عنصر گرمایشی و دو ترموستات بودند که یکی برای استخراج اسپرسو و دیگری برای بخارپز کردن.
در حالی که این ماشین ها مقرون به صرفه تر بودند ، باریستا نتوانست همزمان شلیک کند و شیر دم بکشد ، که این امر بر کارایی کلی و سرعت سرویس تأثیر می گذارد.
کول تورود مدیر قهوه و فعالیتهای واردکنندگان تخصصی قهوه سبز در کالگری ، کانادا است. وی می گوید: “در طول سال ها ، صنعت بر دیگهای بزرگتر اصرار داشته است ، سپس دیگهای متعدد.
“آن زمان ما مورد توجه قرار گرفتیم [boiler function is] برای پایداری دما و [quicker] زمان گرم شدن هنگام تخلیه و شارژ دیگ بخار. “
کول می گوید که در سال 2001 ، Dalla Corte اولین فناوری چند دیگ بخار را در جهان راه اندازی کرد. این اجازه می داد تا از سر و پول گروه به طور همزمان استفاده شود ، به باریستا اجازه می دهد در مدت زمان کمتری نوشیدنی بیشتری ایجاد کند.
کول می گوید: “زیبایی این سیستم زمان پاسخگویی سریع ، امنیت کنترل دما و توانایی خاموش کردن یک گروه یا بخار در هنگام استفاده از بقیه دستگاه است.” “این مفید است اگر به عنوان مثال ، برای نگهداری یا تمیز کردن نیاز به خاموش کردن بخشی از دستگاه دارید.”
در طول دهه گذشته ، سر گروه های اشباع و نیمه اشباع نیز محبوبیت یافته اند زیرا باعث کاهش مدت زمان گرم شدن دستگاه می شوند. این سرهای گروه به طور م asثر به عنوان پسوند دیگ عمل می کنند ، به آنها این امکان را می دهد که سطح آب مستقل را حفظ کنند و تقریباً بلافاصله به دمای هدف پخت و پز برسند.
کول به من گفت که در اوایل سال 2019 ، Dalla Corte گروهی با 0.75 لیتر ظرفیت آب را به دستگاه صفر خود اضافه کرد. وی می گوید: “این گروه به گونه ای طراحی شده اند كه آب سرد ورودی با آب گرم خروجی برابر است.” “این بدان معنی است که رهبر گروه همیشه دائماً پر است.
“زیبایی این طراحی نه تنها امنیت کنترل دما ، بلکه پایه و اساس جریان آب انقلابی آزاد دالا کورته است.”

کول می گوید: “ارتباط بین باریستا و دستگاه اسپرسو اغلب قلب و روح کافی شاپ است.” “اگر این اتصال قوی نباشد ، کیفیت نیز عالی نخواهد بود.
“اگر باریستا نمی داند چگونه دستگاه اسپرسو را رام كند ، چگونه می تواند قهوه خود را كنترل كند؟”
برای دستیابی به یک عصاره اسپرسوی یکنواخت و با کیفیت ، باریستا باید دمای پخت ثابت را در حدود 93 تا 100 درجه سانتیگراد (199 تا 212 درجه فارنهایت) حفظ کند. تحولاتی مانند مشتق انتگرال متناسب (PID) و کنترل کننده های درجه حرارت دیجیتال به باریستا اجازه می دهد دامنه های دمایی مورد نیاز را با چندین درجه نوسان تنظیم کند.
به طور کلی ، این امکان کنترل بیشتر بر متغیرها را فراهم می کند.
دستگاه های اسپرسوی جدید به سیستم هایی مجهز شده اند که به کاربر امکان می دهد در هنگام فرآیند استخراج ، دو متغیر کلیدی را کنترل کند: حجم آب عبوری از واشر و سطح فشاری که آب تأمین می شود. این به باریستا اجازه می دهد تا سرعت جریان آب از طریق قهوه را با دقت کنترل کند.
Fabrizio Sension Ramirez یک باریستا در Caffé Estelar و ساعت 5 عصر در گوادالاخارا ، مکزیک است. او به من می گوید: “با كنترل جریان ، باریستا می تواند عمداً آب قهوه را تأمین كند.” “این به شما امکان می دهد سلیقه های منحصر به فرد و خاص را با دقت هدف قرار دهید.”
بسیاری از مدل های جدید دارای دریچه های قابل تنظیم بین دیگ و سر گروه هستند که می تواند جریان آب را محدود کند. این امر به ویژه در هنگام تزریق قبل از تزریق بسیار مفید است ، مرحله اصلی استخراج در هنگام تماس واشر در ابتدا با آب.
پیش تزریق واشر را برای مصرف ناگهانی آب فشار بالا آماده می کند ، احتمال شکستن آن و تخلیه آن را کاهش می دهد.
کانال دهی هنگامی است که آب مسیر کمترین مقاومت را از طریق واشر پیدا می کند و “کانالهایی” ایجاد می کند که در مقایسه با بقیه قهوه ها به طور یکنواخت اشباع نشده اند. این منجر به کم استخراج و طعم های ترش یا آبکی در فنجان می شود.
فابریزیو توضیح می دهد: “جریان باعث می شود قهوه به روش های مختلف حل شود.” “با استفاده از صفر ، شما همیشه می توانید دستور العمل های شگفت انگیز و یک اسپرسوی بی نظیر دریافت کنید.” دستگاه صفر Dalla Corte شامل دو ابزار پروفایل جریان است: جریان ثابت آب (سرعت از پیش تعیین شده بین 3 تا 9 گرم در ثانیه) و جریان آب آزاد (که به باریستا امکان شخصی سازی می دهد) سرعت جریان در هر مرحله از استخراج).
“توانایی کنترل جریان از طریق استخراج اسپرسو [provides] کنترل نهایی بر باریستا ، “نتیجه گیری فابریزیو.

دیجیتالی سازی و اتوماسیون
دیجیتالی سازی و اتوماسیون نمونه ای از بخش مدرن قهوه است و فناوری دستگاه اسپرسو نیز از این قاعده مستثنی نیست.
فابریزیو می گوید: “ما در همه پارامترهای دستگاه از فناوری استفاده می کنیم ، نیازی به ذکر عملیات مختلف نیست [styles]: اتوماتیک ، نیمه اتوماتیک و کاملاً دستی. “
نمایشگرهای یکپارچه و صفحه های لمسی دیجیتال ، دسترسی باریستا به عملکردهای اصلی دستگاه را بهبود می بخشند و به آنها امکان می دهد ضمن تعامل با همکاران و مشتریان ، تغییرات سریع در متغیرهای بازیابی ایجاد کنند.
این تحولات به بهره وری انرژی نیز گسترش یافته است که به دلیل تمرکز بیشتر مصرف کنندگان بر پایداری ، بسیار فوری شده است.
کول گفت: “دستگاه های اسپرسو در زمان خاموش بودن و حفظ درجه حرارت آنها بیشتر بیکار هستند”. “بخشی از این امر به دلیل کافی نبودن فن آوری دیگ بخار و این واقعیت است که گرمایش دستگاه اسپرسو به طور متوسط یک ساعت طول می کشد.”
به این ترتیب ، بسیاری از کافه ها دستگاه های اسپرسو خود را به طور مداوم در حال کار می کنند تا از طولانی شدن زمان انتظار و گرم شدن مشتری جلوگیری کنند. این انرژی را از دست می دهد.
با این حال ، کول خاطرنشان می کند که ماشین های جدیدتری مانند Zero به معکوس این روند کمک می کنند. „С [the] صفر ، گرم شدن از سرما تا کاملاً کار کردن حدود 15 دقیقه طول می کشد. ” “می توانید با خیال راحت آن را خاموش یا حالت صرفه جویی در مصرف برق را روشن کنید تا بیش از 80٪ مصرف انرژی کاهش یابد.”
سرانجام ، تمرکز بیشتر بر روی دیجیتال سازی همچنین به این معنی است که باریستاها اکنون می توانند از برنامه های ویژه ای برای برقراری ارتباط با دستگاه های اسپرسو خود مانند سیستم مدیریت آنلاین Dalla Corte استفاده کنند. کول اضافه می کند: “اگر فراموش کنید دستگاه خود را خاموش کنید یا میزان صرفه جویی در مصرف برق را تنظیم کنید ، می توانید از سیستم کنترل آنلاین برای انجام هرگونه تنظیم از راه دور استفاده کنید.”

طراحی و سبک
همراه با تغییر در عملکرد کلی دستگاه ، طراحی دستگاه های اسپرسو نیز در قرن 21 تحول یافته است.
فابریزیو توضیح می دهد: “این تحول در طراحی چندین ویژگی نوآورانه مانند طراحی ارگونومیک ، استفاده از مواد با کیفیت و … سهولت استفاده را بهم پیوند می دهد.”
جذابیت بصری در کافه به طور گسترده تری پیش رفته است ، بنابراین تعجب آور نیست که طراحی دستگاه نیز از آن پیروی کرده است. امروزه فضای داخلی کافه باید چشمگیر و به طور کلی “دوستانه برای شبکه های اجتماعی” باشد. برند سازی و اشتراک ذهن امروزه بیش از هر زمان دیگری مهم است.
“مهمان نوازی در مرکز هر کافه مدرن باقی مانده است – تنظیم مهم است ، اما خدمات و نحوه کار [your coffee shop] درست [the customer] این احساس تفاوت واقعی را ایجاد می کند. ” “مشتریان [get] تجربه کامل [when] هر جزئیات زیبایی شناختی و کاربردی در نظر گرفته می شود. “
از نظر عملکردی ، دستگاههای اسپرسو نیز در طول سالها با کوچک شدن دیگها و پمپ ها ، کوچک شده اند. این فضای شمارش را بهینه می کند و حتی گاهی اوقات می تواند ارتباط بهتری بین باریستا و کاربر ایجاد کند.
کول توضیح می دهد: “بخش مهمی در طراحی Zero یافتن راهی برای تشویق تعامل بین مشتریان و باریستاهای آنها بود.” “راه حل در کاهش ارتفاع دستگاه تا حد ممکن برای کاهش میزان موانع فیزیکی نهفته است.”
امروزه دستگاه اسپرسو اغلب کانون یک کافه است و از اولین مواردی است که مشتری هنگام ورود به فضا متوجه آن می شود. بر این اساس ، در سال های اخیر ، ویژگی های محبوب طراحی نیز محبوب شده اند ، به صاحبان کافه ها اجازه می دهد نام تجاری خود را به روشی شخصی تر بیان کنند.

از طریق نوآوری در فن آوری دیگ بخار ، قابلیت دسترسی دیجیتال ، پروفایل جریان و بسیاری از زمینه های دیگر ، دستگاه اسپرسو طی 20 سال گذشته به روش های شگفت انگیزی توسعه یافته است. کنترل عملکرد و “قابلیت استفاده” باریستا همچنان در راس دستور کار قرار دارد.
آنچه در ادامه رخ خواهد داد باید منتظر ماند ، اما یک چیز مسلم است: تولیدکنندگان همچنان به اطمینان از تولید بهترین اسپرسو ممکن در ماشین آلات خود ادامه خواهند داد.
آیا از آن خوشت آمد؟ سپس بخوانید مقاله ما در مورد چگونگی توانبخشی دستگاه های اسپرسو ، گام به گام.
عکس ها: Dalla Corte
خرد کردن کامل روزانه
لطفا توجه داشته باشید: از دادگاه اسپانسر Perfect Daily Grind است.
آیا می خواهید مقالات بیشتری از این دست را بخوانید؟ برای دریافت خبرنامه ما ثبت نام کنید!