Little Coffee Place توسط خوانندگان نگهداری می شود. وقتی از طریق پیوندهای سایت ما خرید می کنید ، می توانیم کمیسیون شریک را بدست آوریم.
احتمال این است که وقتی به قهوه فکر می کنید ، آن را به عنوان یک نوشیدنی ، یک نوشیدنی تصور کنید. بیشتر شبیه یک بستنی خوب برای روزهای گرم است. قطعاً قهوه چیزی است که در یک فنجان یا لیوان برای نوشیدن ، گرم یا سرد سرو می شود. بیشترین استفاده از دانه های قهوه تاکنون در تهیه و خدمت به عنوان نوشیدنی ، انرژی یا فقط لذت بردن از طعم آن است.
البته مواردی فراتر از چنین کاربردی وجود دارد. بستنی ، شربت به بهترین دسرها ، کلوچه ها ، شیرینی ها و چیزهایی که با قهوه درست نمی شود. یک نوشیدنی جهانی ، قهوه به بیشتر اشکال و اشکال تبدیل شده است. از جمله ژله.
بله ، ژله قهوه نیز چیزی است. یک دسر بر پایه ژلاتین که می توانید در پایان وعده غذایی خود لذت ببرید ، ژله قهوه این روزها به طور گسترده در دسترس است و اگر خیلی تمایل داشته باشید یا هنوز نتوانید آن را پیدا کنید ، تهیه آن بسیار آسان است. اما بیایید ابتدا ببینیم از کجا آمده و چگونه محبوب شده است.
اصل و نسب
ژله قهوه یک دستور العمل نسبتاً قدیمی است ، که از اوایل سال 1817 در کتابهای آشپزی در کشورهای انگلیسی زبان وجود دارد. این تبلیغات به عنوان یک جایگزین سالم برای قهوه که به طور معمول دم می شود تبلیغ می شود ، زیرا اعتقاد بر این است که ژلاتین اسیدیته قهوه را جذب می کند و معده را تسکین می دهد.
در اوایل قرن گذشته که به جای آن در غذاهای ژاپنی استفاده می شد ، در غذاهای اروپایی و آمریکای شمالی منسوخ شد.
از آنجا ، پس از ساخت شعبه ای از یک کافه ژاپنی ، نسخه ویژه آن در دهه 1960 محبوبیت بیشتری پیدا کرد. موفقیت بزرگی بود. از آن زمان به بعد ، نوشیدن یک یا دو قهوه ژله در پایان یک وعده غذایی معمولی ژاپنی معمول است.
به آرامی ، در کشورهای اصلی خود دوباره محبوب شد و اکنون در سراسر جهان به عنوان یک دسر شیرین بر پایه قهوه شناخته می شود. ممکن است در همه جا مرسوم نباشد ، اما قطعاً با تجدید حیات روبرو است.
دستور آشپزی
یکی از نکات کلیدی ژله قهوه ، سهولت تهیه آن است. دیگر این که خیلی شیرین نیست ، یکی از ویژگی های آن این است که فقط کمی شیرین است ، عطر قهوه را نمی پوشاند و در عوض آن را همراهی می کند. لیست مواد تشکیل دهنده ژله قهوه کاملاً کوتاه است:
عناصر
- 2 فنجان قهوه
- 2 قاشق غذاخوری شکر (می توانید مقدار شکر را به دلخواه تغییر دهید)
- 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- 4 قاشق غذاخوری آب
- نصف و نیمه ، خامه طعم دار یا خامه زده شده (اختیاری)
تجهیزات
- جام
- گلدان
- کاسه (ها) یا ظرف کم عمق
مراحل
- ابتدا قهوه دم کرده دلخواه را با قند موجود در قابلمه ترکیب کنید. آنها را خوب مخلوط کنید.
- اجاق را روشن کنید و صبر کنید تا مخلوط تقریباً در نقطه جوش قرار گیرد. اجاق گاز را خاموش کنید ، آن را به جوش نیاورید.
- در یک لیوان جداگانه ، ژلاتین و آب را مخلوط کنید. خوب هم بزنید.
- سپس مخلوط ژلاتین را به ظرف اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود.
- اجازه دهید تا خنک شود.
- ژله خنک شده را در چند کاسه یا قابلمه کم عمق بریزید.
- آن را در یخچال قرار دهید و بگذارید کاملاً خودش را بگیرد. این کار بسته به نوع ژلاتین و دمای یخچال معمولاً چندین ساعت طول خواهد کشید.
- بعد از سفت شدن ، ژله قهوه آماده است.
خدمت کردن
ساده ترین راه برای تهیه ژله قهوه ، و مطمئناً اولین باری که بهترین نتیجه را برای چشیدن نتیجه می گیرید ، این است که وقتی سرد است ، بیرون از یخچال با قاشق بخورید. در شکل رقیق نشده آن ، می توانید از طعم کامل آن لذت ببرید و بدانید که آیا می خواهید دفعه بعدی که آن را تهیه کردید ، تنظیماتی را انجام دهید. اما ، البته ، این تنها راه خوردن ژله قهوه نیست.
با برش ژله قهوه به مکعب های کوچک با چاقوی تیز ، وزن آن راحت تر است. این امر نه تنها باعث راحتی خوردن غذا می شود ، بلکه لذت بیشتری به نظر می رسد و می تواند به سرعت به عنوان نوشیدنی یا دسر اضافه شود.
صحبت از نوشیدنی است ، افزودن ژله قهوه به یک لیوان شیر سرد برای دادن طعم “لاته سرد” ، بدون افزودن قهوه زیاد (و در نتیجه کافئین) یا شیرینی ، محبوب است.
چاشنی شیر سرد شما از این طریق نه تنها خوشمزه است ، بلکه قطعاً بافت جدیدی به آن می بخشد. برای یک تجربه غنی تر ، خامه سنگین یا شیر تغلیظ شده با ژله قهوه یک لذت بزرگ است.
اگر قهوه غلیظ را دوست دارید ، می توانید فقط چند مکعب ژله قهوه را به قهوه خود اضافه کنید. معمولاً سرد است. ژله قهوه جایگزین هر شیرین کننده ای که به طور معمول برای قهوه خود استفاده می کنید مانند قند یا شربت می شود و طعم بیشتری قهوه به شما می بخشد.
با تهیه ژله قهوه با قهوه شیرین و افزودن آن به یک فنجان قهوه شدید یا تلخ ، تجربه کنید: به راحتی می توانید از این طریق مخلوط های قهوه ایجاد کنید!
ژله قهوه ، که عمدتا یک دسر است ، می تواند همراه بسیاری از آماده سازی های شیرین باشد یا آنها را جایگزین کند. به عنوان مثال ، چند مکعب ژله قهوه با بستنی وانیلی ، شکلاتی یا آجیل مخلوط شده یک ترکیب معطر ایجاد می کند.
آن را همراه با بستنی با یک حرکت بگیرید و آن را تقویت کنید تا طعم یک بستنی خوب را بهبود بخشد.
ژله قهوه جایگزینی عالی برای خامه یا سس قهوه است. این را می توان به هر کیکی اضافه کرد که طعم قهوه یا شکلات را بخواهد: فقط آن را به همراه سس / خامه ای که در دستور اصلی است اضافه کنید و جادوی خود را بسازید تا یک کیک خوشمزه قهوه شود. یا فقط تکه های کوچک ژله قهوه را روی خامه فرم گرفته بپاشید و آن را همانطور که هست بخورید.
هرجایی که فکر می کنید رایحه شیرین قهوه می تواند کار کند ، می توانید از ژله قهوه استفاده کنید.
ذخیره سازی / ماندگاری
برخلاف تصور رایج ، غذاهای ژله مانند دوام زیادی ندارند. توصیه می شود قهوه خود را در یک ظرف ضد هوای داخل یخچال نگهداری کنید ، ظرف 2-3 روز آنرا قطع کرده و مصرف کنید. برای مدتی باید از خوردن آن بی خطر باشد ، اما ممکن است ژلاتین موجود در آن رو به زوال باشد.
به اندازه کافی ژله قهوه درست کنید تا فقط در عرض چند روز بتوانید همه آن را بخورید تا هیچ چیز هدر نرود.
نکات و ترفندها
دستور تهیه ژله قهوه ، که ما قبلا ارائه دادیم ، اساس آن است. این ماده زیادی در ترکیبات خاص یا نحوه تهیه آنها دخیل نیست. نقطه شروع این است که در مورد دستور تهیه ژله قهوه خود تحقیق کنید و آن را به روشی که شخصاً ترجیح می دهید تبدیل کنید. با این وجود می توانید نکات و نکاتی را جهت بهتر جهت گیری خود ارائه دهید.
قهوه ای که برای تهیه ژله قهوه استفاده می کنید بدیهی است که یک ماده اساسی است. مهمترین چیز نوشیدن قهوه ای است که واقعاً دوست دارید. قهوه غلیظ که نه خیلی ترش است و نه میوه ای ، به عنوان ژله قهوه بهترین عملکرد را دارد ، زیرا ژلاتین با اسیدیته بالا جفت نمی شود.
قهوه بو داده تیره متوسط مطابق سلیقه شما قطعاً ژله قهوه خوبی درست می کند. اگر می توانید ، آن را به عنوان اسپرسو درست کنید ، زیرا خامه و بافتی که می تواند ژله های قهوه را ارائه دهد ، غیر قابل مقایسه است.
شکر در حالت ایده آل باید در حد متوسط حفظ شود. اعتقاد بر این است که ژله قهوه با سایر مواد شیرین مانند شیر ، خامه ، شیرینی و غیره مصرف می شود. ژله قهوه شیرین باز می تواند دندان شیرین شما را شکست دهد. مگر اینکه بخواهید واقعاً شیرین باشد ، چند قاشق غذاخوری شکر کافی است.
برای گیاهخوارانی که نگران استفاده از ژلاتین هستند ، نیازی به کنار گذاشتن ژله قهوه نیست: می توان آن را به راحتی با آگار-آگار تهیه کرد.
نتیجه
ژله قهوه یک دستورالعمل قدیمی است که به طور عادلانه برمی گردد. درست کردن آن در خانه ، لذت بردن و ترکیب با بسیاری از مواد دیگر باعث تغییر طعم اصلی و بهبود آنها می شود.
این قطعاً خود یک غذای شیرین است ، اما می تواند به عنوان شیرین کننده در یک دستور العمل غیر شیرین استفاده شود. ژله قهوه فوق العاده متنوع است ، و آن را برای افزودن شیرینی و طعم به قهوه به هر دستور العملی که فکر می کنید عالی می کند.
به راحتی می توانید آن را در یک رستوران یا فروشگاه رفاهی نزدیک پیدا کنید ، اما اگر نمی توانید ، دستورالعمل تهیه آن تا حد ممکن آسان است. خودتان امتحان کنید و این روش قدیمی را برای لذت بردن از قهوه کشف کنید.