دیروز ، 6 آوریل 2021 ، دومین و آخرین روز از Virtual Producer & Roaster Forum بود ، مهمترین رویداد قهوه دیجیتال در صنعت ، که متخصصان از سراسر جهان را گرد هم آورد.
در هر دو روز ، PRF مجازی از 1500 شرکت کننده ، از جمله بیش از 1000 تولید کننده ، استقبال کرد. بیش از 800 شرکت و سازمان در این رویداد حضور داشتند و شرکت کنندگان از بیش از 50 کشور مختلف حضور داشتند.
به طور خاص ، در روز دوم ، تمرکز بر توانایی شبکه برای رویداد دوباره تمدید شد ، زیرا شرکت کنندگان از توابع غرفه های مجازی ، صفحات گسترده و شبکه سرعت برای ادامه برخی از بحث های آغاز شده توسط پانل ها و سخنرانی ها استفاده کردند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آنچه در روز دوم PRF مجازی رخ داده است ، به ادامه مطلب بروید.
آیا می خواهید در مورد PRF مجازی بیشتر بدانید؟ اینجا را فشار دهید!

روز دوم PRF مجازی با یک سری سخنرانی ها آغاز شد. “غذا برای کشاورزان” مارسلا پینو با سخنرانی خود تحت عنوان تنوع محصول: تأثیر در مقیاس گذاری.
تنوع محصولات برای تولید کنندگان قهوه مسئله اصلی است. در مکالمه مارسلا بررسی شد که اگر مشکلی در برداشت محصول سالانه وجود داشته باشد ، کشاورزان چگونه می توانند سایر محصولات نقدی را برای ثبات اقتصادی بیشتر شروع کنند.
سپس این واقعه توسط فرد خورخه از مرکز تحقیقات فرانسه CIRAD شنیده شد. Microlecture of Fred، Sدر نظر گرفتن انواع جدید عربیکا برای مقابله با اثرات تغییرات آب و هوایی، تحقیقات انجام شده توسط CIRAD و سایر نهادهای تحقیقاتی کشاورزی را بررسی کرد.
وی به بررسی تأثیرات تغییر اقلیم بر تولیدکنندگان قهوه پرداخت و چگونگی تولید انواع جدید ترکیبی گیاه عربیکا را برای مقابله با آن بررسی کرد.
پس از سخنرانی خرد فرد ، حاضران از جسیینیا آرگلوو از گروه قهوه مرکون شنیدند. سخنرانی جسی ، تحت عنوان LIFT چگونه دنیای بهتری از قهوه را می سازد، برنامه LIFT Mercon و چگونگی بهبود پایداری در سراسر زنجیره تامین قهوه را بررسی می کند.

بعد از این سه سخنرانی ، PRF مجازی از اولین پانل روز دوم خود استقبال کرد که شامل سخنرانانی از Lutheran World Relief بود. جوانان و زنان در صنعت قهوه: تجارت صنعت قهوه فراگیر در این پنل چهار نماینده LWR حضور داشتند: ریک پیزر ، آنا روت گوئرا ، دلیشیا واسکز و روزل آگنر.
در این پانل ، ریک ، آنا ، دلیشیا و راسل چالش های مختلفی را که زنان و جوانان تولید کننده قهوه در تولید قهوه در آمریکای لاتین با آن روبرو هستند بررسی کردند و بررسی کردند که چرا ورود بیشتر می تواند به طور گسترده تری از پایداری پشتیبانی کند
پس از این سخنرانی ، ماسیمو باتالیا در Accademia del Caffe Espresso سخنرانی کرد ، درک قهوه از طریق تحقیق و تعامل با اصل. سخنرانی ماسیمو استدلال می کند که تحقیقات عملی و تعامل در ابتدا منجر به آگاهی و درک بیشتر تولید قهوه در کشورهای مصرف کننده و تولید کننده می شود.
روند قهوه هزاره به دنبال آن پانلی با حضور Ralf Rueller از انبار ، نیکول فریس از Climpson & Sons و جردن مونتگومری ، مجری PRF برگزار شد.
این پانل روندهای یکی از مهمترین مشخصات جمعیتی در بخش قهوه را بررسی می کند: هزاره ها. افراد بین 23 تا 38 سال بیشترین درصد مصرف کنندگان قهوه در جهان را تشکیل می دهند ، که البته آنها را به یک بازار هدف اصلی برای کباب کردن ، کافه ها و تولید کنندگان تبدیل می کند.

سپس انتظار طولانی مدت آمد دسترسی به بازار: خاورمیانه پنلی با حضور ماریا پاوانی از Tres Marias Coffee ، Osamah Alawam از The Roising House ، Abdulrahman Said از Sabcomeed و Karthikeyan Rajendran از THREE Special Coffee.
ماریا ، عبدالرحمن ، اوساما و کارتیکیان به طور مفصل در مورد فرصت های مشاغل فعال یا متقاضی فعالیت در خاورمیانه ، یکی از بازارهای قهوه با رشد سریع در جهان صحبت کردند.
پانل بعدی عنوان داشت پروفایل نوشیدنی قهوه آمریکای شمالی، و شامل Andy Trindle Mersch از Philz Coffee ، Adam Pesche of Reunion Island Coffee Roasters و Jennifer Yates of Higher Grounds Trading Co.
آمریکای شمالی با تقریباً 150 میلیون نوشیدنی قهوه در این قاره ، بازار اصلی مصرف قهوه است. اندی ، آدام و جنیفر در مورد آنچه مصرف کنندگان به طور فزاینده ای در ایالات متحده و کانادا به دنبال آن هستند صحبت کردند و بررسی کردند که چگونه مارک ها می توانند از این روند استفاده کنند.
به دنبال آن سخنرانی دیگو لارا از GrainPro انجام شد: نحوه نگهداری و استفاده از آن چگونه بر کیفیت قهوه سبز تأثیر می گذارد.
پس از برداشت یک منطقه حیاتی برای تولید کنندگان قهوه است. دیگو فهمید که چگونه ذخیره سازی با کیفیت و مراقبت دقیق می تواند با مشکلات زیست محیطی مبارزه کند و کیفیت کاربر نهایی را به حداکثر برساند.

پس از یک استراحت کوتاه قهوه ، PRF مجازی با سخنرانی Maurizio Giuli از گروه Simonelli تحت عنوان بازگشت امواج قهوه و نقش اسپرسو. این سخنرانی به نقش اسپرسو در طول تاریخ قهوه ، از تجارت گسترده در قرن 20 تا ظهور زنجیره قهوه و فراتر از آن ، متمرکز است.
این رویداد سپس با دو بحث پایانی پایانی پایان یافت. اولی بود قهوه های عجیب و غریب و روش های پردازش، با بازی دیمیتری اسلوکین از Fest Coffee Mission ، ریکاردو اوتروس از Supracafe و الکس بروکس از Lallemand.
این پانل نحوه کار تولیدکنندگان با پردازش و استفاده از تکنیک های جدید و نوآورانه را برای ایجاد پروفیل های عطر و طعم پیچیده ، ناآشنا و عجیب و غریب بررسی می کند. این مقاله همچنین بررسی می کند که چگونه می توان از این روش درمانی نه تنها برای بهبود کیفیت قهوه ، بلکه برای حفظ آن استفاده کرد.
آخرین پنل این رویداد با عنوان بود FOB در مقابل قیمت Farmgate، با بازی سم مک کوئیگ از قهوه اصلی ، استفان بانیستر از آزمایشگاه شرکت کوندسا ، میرا اورلانا پاول از قهوه رویال و قهوه کاتراچا و ماریتزا میدسن شرکت قهوه هایلند.
این میزگرد از پیش ضبط شده شامل چهار متخصص قهوه سبز بود که می خواهند به یک س simpleال ساده پاسخ دهند: آیا قیمت های بالاتر لزوماً به معنای سود بیشتر برای تولید کننده است؟ وی بررسی می کند که چگونه کافه ها و کباب ها می توانند به این س answerال پاسخ دهند و بررسی می کند که آیا پرداخت هزینه بیشتر برای قهوه باعث انعطاف پذیری بیشتر زنجیره تأمین می شود.

این رویداد با یک جلسه کوتاه توسط برگزار کنندگان جولیو گووارا و هنری ویلسون به پایان رسید ، آنها از همه برای حضور تشکر کردند و در مورد برخی از بازخوردهای دریافت شده منعکس شدند.
با بیش از 1500 شرکت کننده ، تعامل بیشتر از هر زمان دیگری در روز دوم ، و یک سری مباحثه ادامه بحث پس از هر جلسه مهم ، PRF مجازی احتمالاً به هدف خود در مورد تشویق بحث های سازنده در مورد مسائل واقعی و نوآوری ها در بخش قهوه رسید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد PRF مجازی و تولیدکنندگان و انجمن های تولیدکننده در آینده ، به وب سایت رویداد اینجا مراجعه کنید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد بلندگوهای PRF مجازی ، مقاله ما را اینجا بخوانید.
خرد کردن کامل روزانه
آیا می خواهید مقالات بیشتری از این دست را بخوانید؟ برای دریافت خبرنامه ما ثبت نام کنید!