به عنوان یک نوشیدنی قهوه ، احتمالاً شنیده اید که مردم در کافه ها بیش از یک بار در مورد اسپرسوی سرخ شده خود سوال کرده اند. همچنین ، به عنوان نوشیدنی قهوه ، ممکن است معنی آن را بدانید یا ندانید. نکته این است که به نظر نمی رسد یک اجماع کلی در مورد اینکه اسپرسو پخته شده دقیقاً چیست وجود داشته باشد.
به همین دلیل است که در این مقاله ما نگاهی دقیق تر به قهوه اسپرسو بو داده و کمی درباره آنچه باید در مورد آن بدانید ، خواهیم داشت.
اسپرسو پخته شده چیست؟
در همه دانه های بو داده و طعم قهوه موجود ، هیچ جایی وجود ندارد که حاوی اسپرسو بو داده باشد ، پس این دقیقاً چیست؟ باور کنید یا نه ، اسپرسو پخته شده چیزی کاملاً متفاوت با اسپرسویی است که همه می شناسیم و دوستش داریم. اسپرسو بو داده نام دانه های تفت داده شده قهوه است که معمولاً برای تهیه قطره اسپرسو استفاده می شود.
در واقع ، اسپرسو بو داده نوعی قهوه بوداده است که برای تهیه اسپرسو ما استفاده می شود. به طور خلاصه ، برشته های اسپرسو بیشتر از دانه های معمولی قهوه برشته می شوند تا اسیدیته دانه ها را کاهش داده و بدنه قهوه را افزایش دهند. این نوع پخت برای اسپرسو و نوشیدنی های حاوی اسپرسو مناسب است.
آشنایی با سایر قهوه های بو داده
البته ، شما قبلاً می دانید که انواع قهوه های بو داده وجود دارد که می توانید از بین آنها انتخاب کنید و اکثر قهوه نوش ها غذاهای مورد علاقه خود را دارند. با این حال ، آیا در مورد انواع قهوه های بو داده مختلف اطلاعات زیادی دارید؟ در زیر ما کمی در مورد هر یک از آنها صحبت خواهیم کرد.
متوسط برشته شده
کباب متوسط طعم و رنگ سالم تری نسبت به برشته های سبک تر دارد. حبوبات چرب نمی شوند و عطر کباب آنقدر ترش نمی شود. کباب متوسط کافئین کمتری دارد و طعم آن متعادل تر است.
اگر به تازگی آزمایش اسپرسو را شروع کرده اید ، این بهترین انتخاب برای شروع است.
متوسط تیره پخته شده است
اگر می خواهید اسپرسو کامل بسازید ، این کبابی است که اکثر باریستاها توصیه می کنند. بدن متراکم تری دارد و گرد ، متراکم و غنی تر از برشته های سبک یا متوسط است. بسته به سن و منشاء لوبیای استفاده شده ، می توانید انتظار داشته باشید که عطرها از تلخ-شیرین تا تند با کمی کارامل و شکلات باشد.
کباب تیره
کباب های تیره باید دارای رنگ تیره و براق چرب باشند ، زیرا این دانه ها در بالاترین محدوده گرم می شوند. در نتیجه ، طعم شما دودی خواهد بود ، تقریباً به طعم آن می سوزد ، اما هنوز هم برای بسیاری از افرادی که عاشق اسپرسوی قوی هستند ، خوشمزه است.
بهتر است از این برشته تیره در دستگاه پرس فرانسوی استفاده کنید ، زیرا استفاده از آن در هر دستگاه دیگری می تواند تجربه ای تلخ و غم انگیز را با اسپرسو شما به همراه داشته باشد.
نکته اصلی این است که اسپرسو پخته شده تعریف واضحی ندارد ، اما نوع استفاده شما تأثیر تعیین کننده ای روی فنجان اسپرسو دارد که بعد از آماده شدن از آن لذت خواهید برد. بنابراین ، شما باید تصمیم بگیرید که کدام برشته برای شما بهتر است ، و سپس به تلاش های اسپرسو خود ادامه دهید.
تصویر توصیه شده: ryabovalexandryu، Pixabay