آیا می توانید عصاره وانیل را در قهوه قرار دهید؟ (با دستور غذا!)

بطری های عصاره وانیل و دانه های وانیل خشک روی میز

چندین ترکیب طعم نسبت به رایحه فرانسوی وانیل و قهوه پویاتر است ، جفتی که همیشه مورد علاقه قهوه خوران در همه جا بوده است. قهوه طعم دار عموماً تقاضای زیادی دارد ، اما به نظر می رسد قهوه با طعم وانیل محبوب ترین انتخاب است. به جای رفتن به کافی شاپ یا خرید قهوه از پیش طعم دار در فروشگاه ، می توانید قهوه طعم دار خود را در خانه با یک ماده ساده تهیه کنید: عصاره وانیل. نه تنها می توانید آن را در قهوه خود قرار دهید ، بلکه راهی عالی برای زنده نگه داشتن فنجان قهوه معمول و افزودن عمق به آن است. این یک راه ایمن ، خوشمزه و م toثر برای افزودن طعم به نوشیدنی صبحانه است.

جدا کننده 4

عصاره وانیل یک محلول مایع عمدتا به عنوان یک ماده پخت است که به خاطر بوی کلاسیک و طعم شیرین آن معروف است. عصاره وانیل از فشردن مایع غلاف وانیل و ترکیب آن با آب و اتانول حاصل می شود. این عطر وانیل قوی و کمی الکل دارد ، با شیرینی قوی که به هر دستور دسر عمق می بخشد. عطر خود پیچیده است و دارای رایحه های مختلف است ، به ویژه عصاره وانیل با بهترین کیفیت.

آیا قهوه من را شیرین می کند؟

بله ، بسته به میزان اضافه کردن شما. از آنجا که عصاره وانیل بسیار قوی است ، برای شیرین کردن یک دیگ کامل قهوه تنها کمتر از 1/4 قاشق چایخوری طول می کشد. یک قطره عصاره وانیل را امتحان کنید تا قبل از افزودن آن به قهوه ، شیرینی آن را بررسی کنید. افزودن عصاره وانیل یک راه عالی برای کاهش میزان قند موجود در قهوه است که برای سلامت کلی شما مهم است. اگر به دنبال راه هایی برای کاهش مصرف روزانه قند خود هستید ، عصاره وانیل را به دستور ما در دستورالعمل زیر اضافه کنید.

هنگام خرید عصاره وانیل برای هر نوع دستور العمل ، خرید عصاره وانیل خالص و ارگانیک ضروری است. عصاره وانیل واقعی همیشه یک رنگ قهوه ای شفاف است ، بنابراین هر چیزی که رنگ شفاف یا بسیار روشن داشته باشد مصنوعی است. مراقب کلمه “تمیز” باشید که گاهی اوقات می تواند گمراه کننده باشد. در صورت امکان ، همیشه به عصاره وانیل ارگانیک بچسبید.

عصاره وانیل یک شیرین کننده عالی و طعم دهنده قهوه است ، اما مزایای شگفت انگیزی برای سلامتی نیز دارد. حتی اگر لزوماً نیازی به قهوه طعم دار ندارید ، می توانید به دلایل بالقوه سلامتی عصاره وانیل را اضافه کنید.

1 وانیل آرامش بخش است

بر اساس برخی مطالعات ، وانیل می تواند بر روی برخی افراد تأثیر آرام بخشی داشته باشد. اگر تمایل به تحریک کافئین دارید ، سعی کنید کمی عصاره وانیل به قهوه جوش اضافه کنید و در حین دم کشیدن کنار آن بایستید. این می تواند سطح استرس را کاهش داده و طعم وانیل فوق العاده ای را به آشپزخانه شما اضافه کند.

2 وانیل به طور طبیعی شیرین است

همانطور که در بالا ذکر شد ، عصاره وانیل به طور طبیعی شیرین و کم کالری است. این یک جایگزین عالی برای قهوه خریداری شده با عطر و همچنین جایگزینی بهتر برای شکر است. اگر می خواهید قند خود را پایین بیاورید یا مراقب میزان کالری خود باشید ، قند موجود در قهوه خود را با عصاره وانیل جایگزین کنید.

عصاره وانیل حاوی مواد معدنی است

عصاره وانیل یک منبع عالی از آنتی اکسیدان ها است ، حاوی مقادیر کمی از مواد معدنی زیاد است که می تواند به بهبود سلامت کلی شما کمک کند. منبع طبیعی عصاره وانیل ارگانیک حاوی منیزیم و همچنین کلسیم ، فسفر و پتاسیم است.

جدا کننده 3

دستور تهیه قهوه وانیلی (گرم یا همراه با یخ):

بهترین قهوه وانیلی فرانسوی

قهوه وانیلی داغ یا سرد

اکنون که می دانید افزودن عصاره وانیل به قهوه شما بی خطر و حتی مفید است ، این دستور العمل های خوشمزه قهوه با طعم وانیل را امتحان کنید.

زمان آماده شدن 5 دقیقه

زمان اختلاط 1 دقیقه

کل زمان 6 دقیقه

البته نوشیدنی

آشپزخانه آمریکایی

بخش ها 1 نوشیدنی (ها)

کالری 120 کیلوکالری

  • قهوه بو داده تازه یا متوسط ​​تیره
  • ¼-½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • یخ برای قهوه سرد
  • لبنیات یا خامه به صورت اختیاری
  • حدود 24 اونس قهوه درست کنید. برای قهوه سرد ، کنار بگذارید تا خنک شود ، سپس ادامه دهید.

  • عصاره وانیل را به قاشق چنگال اضافه کنید ، هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. (نکته: ¼ قاشق چایخوری اضافه کنید و امتحان کنید ، سپس اگر به اندازه کافی شیرین یا معطر نیست مقدار بیشتری اضافه کنید)

  • در یک لیوان بریزید و خامه / لبنیات را اضافه کنید و لذت ببرید. برای قهوه سرد روی یخ سرو کنید.

کالری: 120کیلوکالری

کلمه کلیدی قهوه وانیلی داغ ، قهوه وانیلی سرد ، قهوه وانیلی


تصویر توصیه شده: Africa Studio ، Shutterstock

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *