پاسخ کوتاه بله است. دانه های قهوه و قهوه بو داده فاقد گلوتن هستند و خوردن آنها بی خطر است ، حتی اگر بیماری سلیاک دارید یا عدم تحمل گلوتن دارید. پاسخ طولانی تر بستگی به این دارد که آیا چیزی به قهوه خود اضافه کنید یا خیر. قهوه خوران سیاه می توانند مطمئن باشند که قهوه آنها کاملاً فاقد گلوتن است.
این مقاله درباره گلوتن موجود در قهوه بحث می کند تا به شما کمک کند بدانید که در صورت عدم تحمل گلوتن ، چه نوشیدنی هایی وجود دارد و چه چیزهایی خطرناک نیست. ما قبل از مشخص کردن نوع قهوه حساس به گلوتن می توانیم با مرور اجمالی بیماری گلوتن و سلیاک شروع کنیم. اگر تا به حال درباره نحوه تاثیر عوامل گلوتن بر قهوه گیج شده اید ، این مقاله برای شما مناسب است.
گلوتن چیست؟
گلوتن اخیراً در اخبار مطرح شده است و سالانه افراد بیشتری ادعا می کنند که دچار عدم تحمل گلوتن هستند ، اما به هر حال گلوتن چیست؟ گلوتن یک اصطلاح جامع برای پروتئین های موجود در غلات مانند گندم ، چاودار و جو است. گندم ، جو و چاودار را می توان تقریباً در هر ظرفی یافت.
گندم جزء اصلی تعداد قابل توجهی از غذاهای رایج است ، به ویژه ماکارونی ، نان ، محصولات نانوایی و غلات – عمدتا غذاهای مورد علاقه همه. جو کمتر از گندم ، اما بیشتر از چاودار رایج است و در مالت ، سوپ و آبجو یافت می شود. چاودار همان چاقی است که کمتر احتمال دارد با آن روبرو شوید ، اما هنوز در نان چاودار ، آبجو چاودار و ویسکی چاودار و برخی غلات یافت می شود.

بیماری سلیاک چیست؟
بیماری سلیاک یک واکنش خودایمنی معیوب است که در اثر خوردن غذاها یا نوشیدنی های حاوی گلوتن ایجاد می شود. هنگامی که فرد مبتلا به بیماری سلیاک گلوتن مصرف می کند ، سیستم ایمنی بدن به قسمتی از روده کوچک آنها حمله می کند که انگار یک ویروس مهاجم است و به ساختارهای مهم مورد نیاز برای هضم آسیب می رساند. تورم ، اسهال و گرفتگی معده شایع ترین علائم هستند و به دلیل آسیب به روده کوچک ایجاد می شوند.
بیماری سلیاک ارثی است ، به این معنی که اگر والدین یا خواهر و برادرهایشان به آن مبتلا باشند ، احتمال ابتلا به بیماری سلیاک بیشتر است. تقریباً 1 of از مردم از بیماری سلیاک رنج می برند ، در حالی که افرادی که بستگان نزدیکشان مبتلا به بیماری سلیاک هستند ، 10 chance شانس زیادی برای ایجاد آن دارند.
گلوتن در قهوه
درختان قهوه جزء خانواده گیاهی مشابه گندم ، جو و چاودار نیستند و بنابراین دانه های قهوه حاوی گلوتن نیستند. اگر قهوه خود را سیاه یا با شیر معمولی می نوشید ، می توانید کاملاً مطمئن باشید که حاوی گلوتن نیست.
با این حال ، استفاده از انواع جایگزین شیر یک خطر است. بلغور جو دوسر یک نمونه عالی از شیر جایگزین است که حاوی گلوتن است و در صورت ابتلا به بیماری سلیاک نوشیدن آن بی خطر است. شما باید مراقب همه چیزهایی باشید که حاوی غلات است و اگر مطمئن نیستید همیشه برچسب آن را بررسی کنید.
کرم قهوه مخصوصاً برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک یک تله پست است ، زیرا به نظر می رسد فاقد گلوتن است ، اما اینطور است. بعضی اوقات گلوتن به نوشیدنی ها اضافه می شود تا بدنی بیشتر و بافت جالب تری به آنها بدهد. باز هم ، بررسی برچسب ها باید برای هر کسی که عدم تحمل گلوتن دارد ، یک عادت خودکار باشد.

نتیجه
خوشبختانه برای دوستداران قهوه که از بیماری سلیاک رنج می برند ، خود قهوه کاملاً فاقد گلوتن است. هرکسی که قهوه خود را سیاه یا همراه با شیر بنوشد ، می تواند به لذت بردن از قهوه خود ادامه دهد ، چه حساسیت به گلوتن داشته باشد یا خیر.
افرادی که باید مراقب باشند کسانی هستند که از کرم قهوه یا شیر جایگزین غلات مانند شیر جو استفاده می کنند. کرم های قهوه اغلب حاوی گلوتن هستند تا کرم غلیظ شده و نوشیدن آن لذت بخش تر شود.
اگر نگران حساسیت به گلوتن هستید ، باید عادت داشته باشید که قبل از خرید یا مصرف چیزی برچسب آن را بررسی کنید و قبل از سفارش نوشیدنی در کافه محلی ، از باریستا بپرسید. متاسفانه خوشمزه ترین کیک هایی که شما را پشت فنجان صدا می کنند در صورت عدم تحمل گلوتن ممنوع است. دستورالعمل های بدون گلوتن برای کافه های محبوب وجود دارد ، اما هنوز بسیاری از کافه ها آنها را ارائه نمی دهند.
تصویر توصیه شده: Raimond Klavins ، Unsplash