همه ما اولین جرعه را دوست داریم. چه از رختخواب بیرون بیایید و چه برای انجام کارهای دیگر باد کنید ، قهوه نقش مهمی در بهره وری میلیون ها نفر دارد که نمی توانند کافئین را در صبح تصور کنند. اما برای برخی اغلب یک نقص اسفناک وجود دارد. لذت نوشیدنی صبحگاهی مورد علاقه آنها ممکن است ناگهان به پایان برسد وقتی متوجه شوند از ناراحتی سوزش سر دل رنج می برند.
سوزش سر دل چیست؟
سوزش سر دل اشتباه است زیرا بر قلب تأثیر نمی گذارد ، بلکه مری را تحت تاثیر قرار می دهد. علت احساس سوزش برگشت اسید است که از طریق اسفنکتر تحتانی مری (LES) از معده به خود مری عبور می کند و اغلب به گلو و حتی دهان می رسد. در برخی موارد ، افراد ممکن است حالت تهوع ، درد معده و طعم ترش در دهان را نیز تجربه کنند. LES معمولاً با عبور غذا به معده باز می شود. با این حال ، اگر به طور کامل بسته نشود ، اسید می تواند راه خود را برای برگشت به مری پیدا کند و باعث ایجاد چیزی شود که ما به عنوان اسید می شناسیم.

اغلب افراد گاه به گاه دچار سوزش سر دل می شوند و بیشتر اوقات در اثر برخی غذاها ایجاد می شوند. با برخی از اسیدها ، آنها ممکن است بیشتر رخ دهند ، که منجر به برگشت اسید می شود. هنگامی که رفلاکس اسید به طور منظم ، بیش از دو بار در هفته رخ می دهد ، این ممکن است مبنایی برای تشخیص GERD (بیماری رفلاکس معده) باشد. ریفلاکس اسید را اغلب می توان با تغییر شیوه زندگی مدیریت کرد ، در حالی که GERD می تواند عواملی مانند سن ، ژنتیک و آناتومی را در نظر بگیرد. هر دو قابل کنترل هستند ، اما GERB شدیدتر است و می تواند مشکلات سلامتی جدی تری ایجاد کند.
رژیم غذایی بیشترین نقش را در میزان سوزش سر دل دارد. غذاهای بسیار اسیدی به احتمال زیاد باعث واکنش منفی معده شما نسبت به غذاهای غیر اسیدی می شوند. در اینجا لیستی از بزرگترین مجرمان بالقوه وجود دارد:
- میوه های خانواده مرکبات
- پیازها
- سیر
- غذاهای ادویه دار
- الکل
- شکلات
- قهوه
- چای
اگرچه غذاهای اسیدی بیشتر باعث سوزش سر دل می شوند ، عوامل دیگری نیز وجود دارد. قهوه ، اگرچه بسیار ترش است ، اما وقتی سیاه مصرف می شود ، کالری ندارد. ممکن است عاملی برای سوء هاضمه نباشد و آزمایشات پزشکی کافی برای اثبات اینکه آیا قهوه واقعاً باعث سوزش سر دل می شود وجود ندارد.
https://www.youtube.com/watch؟v=XIk9kymNmMA
چرا قهوه می تواند باعث سوزش سر دل شود؟
اغلب گفته می شود ، شاید خیلی ساده ، که قهوه می تواند به دلیل اسیدیته باعث سوزش سر دل شود. البته اسیدیته در این امر نقش دارد. این نیز ممکن است به کیفیت دانه های قهوه و نوع برشته بستگی داشته باشد. با این حال ، یک عامل دیگر نیز وجود دارد: محتوای کافئین قهوه. این امر در مورد چای نیز صدق می کند. اسیدیته ممکن است تا حدی رفلاکس را توضیح دهد ، اما مقدار زیاد کافئین می تواند باعث آرام شدن LES و بسته نشدن کامل آن ، و رفلاکس معده شود. یکی از دلایلی که قهوه می تواند باعث سوزش سر دل شود ، نوشیدن زیاد است.
چگونه اسیدهای اسیدی موجود در قهوه را متوقف کنیم؟
مصرف کافئین خود را محدود کنید
اگر هنگام خوردن قهوه دچار مشکلات عمده سوزش سر دل شدید ، اما نمی خواهید آن را با یکی از نوشیدنی های مورد علاقه خود متوقف کنید ، مصرف خود را به 1-2 فنجان در روز محدود کنید. برای بسیاری ، این اتفاق یک شبه رخ نمی دهد. اگر به نوشیدن قابلمه در روز عادت دارید ، هر دو روز آن را 50 درصد کاهش دهید. این به شما کمک می کند در حالی که شیر سالم را از شیر گرفته اید از میگرن جلوگیری کنید. علاوه بر این ، تغییر به یک بوقلمون سرد نه تنها درصد موفقیت کمتری دارد ، بلکه اگر شما به هدف خود نرسیدید می تواند شما را ناامید کند. سپس خود را در وهله اول می یابید.
لوبیا را که در سایه رشد می کند بنوشید
بسیاری از قهوه ها در انتهای ارزان تر ، که در سوپرمارکت می یابید ، در معرض نور خورشید قرار می گیرند. افزایش عرضه و تقاضا رشد و گسترش قهوه را تجاری کرده است ، بنابراین مقدار زیادی از آن در شرایط نامطلوب تری تولید می شود. بیشتر گیاهان قهوه طوری طراحی نشده اند که به مدت طولانی در معرض گرمای روز قرار گیرند ، اما دانه ها سریعتر رشد می کنند. بنابراین بازده کل بالاتری وجود دارد. متأسفانه ، این بدان معناست که گیاه اغلب از برخی مواد مغذی محروم است. لوبیا اسیدی تر است. نوشیدن لوبیا در سایه تضمین می کند که یک لیوان صاف تر خواهید داشت.

فقط 100٪ عربیکا بنوشید
به طور دقیق ، دو دسته دانه های قهوه وجود دارد ، Robusta و Arabica. هر دو دارای طعم و مزه مشترک خود هستند. Arabica تمایل به طعم سبک تر و شیرین تر دارد. روبوستا طعم خاکی تر و تلخ تری دارد. روبوستا اغلب ترجیح داده می شود زیرا حدود دو برابر دانه های عربیکا کافئین دارد. حبوبات همچنین سخت تر و مقاوم تر در برابر بیماری ها هستند و برای رشد و نگهداری آنها کمتر است. اما این واقعیت که میزان کافئین روبوستا به میزان قابل توجهی بیشتر از دانه های عربیکا است به این معنی است که مصرف بیش از حد کافئین آسان تر است ، بنابراین LES را آزاد کرده و باعث رفلاکس می شود. نوشیدن دانه های عربیکا می تواند کنترل مصرف کافئین را آسان تر کند.
آب نارگیل
اگر مشکل اسید است ، چیزی را امتحان کنید که سطح pH را متعادل کند. آب نارگیل قلیایی است و همچنین حاوی الکترولیت ها از جمله پتاسیم ، منیزیم و کلسیم است. می توانید آن را مستقیماً برای تعقیب فنجان قهوه بنوشید. همچنین به عنوان جایگزین شیر در قهوه رایج شده است زیرا نسبت به نصف و نیمی از جایگزین های شیر دیگر مرطوب کننده است. شیر به عنوان خنثی کننده تبلیغ می شود زیرا سطح pH در حدود 6.8 است. اما این اسید به عنوان اسید تشکیل دهنده غذا نیز شناخته می شود. در حالی که شیر یا خامه موجود در قهوه مانند همیشه محبوب است ، بسیاری از افراد عوارض ناشی از آلرژی یا مصرف بیش از حد را در سلامتی خود مشاهده می کنند. این دمکرده آب نارگیل را به عنوان نمونه ای از یک روش خوشمزه برای استفاده از آن در مراسم قهوه خود ببینید.
نتیجه
اگر نمی توانید صبح امروز جو (مانند بسیاری از ما) مقاومت کنید و می خواهید از سوزش سر دل جلوگیری کنید ، فقط مطمئن شوید که میزان مصرف کافئین در روز را محدود کنید ، 100٪ دانه های عربیکا بنوشید و به بقیه رژیم غذایی خود فکر کنید. نوشیدن قهوه بخشی از رژیم غذایی شما است ، نه یک گروه کاملاً جداگانه. اگر در خوردن غذاهای تند ، لبنیات و الکل زیاده روی می کنید ، اما به یک فنجان قهوه نیاز دارید ، به این فکر کنید که از رژیم غذایی خود چه می توانید برای لذت بردن بهتر از نوشیدنی روزانه خود استفاده کنید.
تصویر توصیه شده: Pixabay